Geräte und Zubehör
Brinjal (eggplant pickle)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
1010 g
Zutaten
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1010 g
Natrium
9237.1 mg
Protein
10.1 g
Kalorien
7423 kJ /
1767 kcal
Fett
136.4 g
Ballaststoff
20.2 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
126.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min
Plum paste
1 Std.
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Mixed berry jam
50 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min