Geräte und Zubehör
Brinjal (eggplant pickle)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
1010 g
Zutaten
-
fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)30 g
-
fresh long green chilli cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground turmeric2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
malt vinegar150 g
-
brown sugar110 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds1 ½ tsp
-
vegetable oil or light olive oil130 g
-
sea salt1 tbsp
-
eggplant cut into pieces (1 cm)600 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1010 g
Natrium
9237.1 mg
Protein
10.1 g
Kalorien
7423 kJ /
1767 kcal
Fett
136.4 g
Ballaststoff
20.2 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
126.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Porcini mushroom salt
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Curry powder
10 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Umami paste
5 Min
Za'atar seasoning
5 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Curried green beans
40 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Chocolate and anise fruit bark
2 Std. 20 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min