Geräte und Zubehör
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
Zubereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Kiwi coulis
-
kiwifruit (approx. 120 g), peeled2
-
caster sugar30 g
-
lemon juice½ tsp
Semi-freddo
-
eggs separated2
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
71.5 mg
Protein
4 g
Kalorien
1084 kJ /
258 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
17.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Almond and pear tart
40 Min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min