Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)

Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)

4.8 5 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions

Zutaten

Flatbread
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    150 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour
    300 g
  • salt
    ½ tsp
Topping
  • beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    150 g
  • carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • red capsicum cut into slices (5 mm)
    150 g
  • crème fraîche
    150 g
  • haloumi or feta cheese
    150 g
  • walnut halves roughly chopped
    50 g

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 684.1 kcal / 2862 kJ
Protein 19.7 g
Fett 35.1 g
Kohlenhydrate 74 g
Ballaststoff 6.5 g
Gesättigte Fettsäuren 12.4 g
Natrium 713 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen