
Geräte und Zubehör
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
684.1 kcal /
2862 kJ
Protein
19.7 g
Fett
35.1 g
Kohlenhydrate
74 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Natrium
713 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Spiralize your life (TM6)
19 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland