Geräte und Zubehör
Rumienienie kiełbasy
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
300 g
Zutaten
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
740 mg
Protein
15.4 g
Kalorien
1320.3 kJ /
315.6 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
0.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WIĘCEJ SMAKU
16 Rezepte
Polen
Polen
Das könnte dir auch gefallen
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 Min
Rumienienie papryki
20 Min
Rumienienie pieczarek
25 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min