Geräte und Zubehör
Abrikozen ketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portie
Zutaten
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Protein
17 g
Kalorien
4900 kJ /
1172 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
186 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
Bellini cocktail
5 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min