Geräte und Zubehör
Aardbeien curryketchup
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 flessen
Zutaten
-
verse gember in fijne plakjes10 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd1
-
rode uien gehalveerd2
-
tomaten gehalveerd700 g
-
aardbeien gehalveerd300 g
-
rietsuiker250 g
-
tomatenpuree100 g
-
frambozenazijn70 g
-
currypoeder mild (45 g)3 el
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 volle tl
-
pikante paprikapoeder½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 fles
Protein
9 g
Kalorien
3176 kJ /
758 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
12.8 g
Kohlenhydrate
161 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Abrikozenlikeur
30 Min
Bessenlikeur
30 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Koffiedessert
15 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min