Geräte und Zubehör
Fruit Tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
43 mg
Protein
6 g
Kalorien
1552 kJ /
371 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Basque Burnt Cheesecake
3 Std. 10 Min
Strawberry Custard Tart
2 Std.
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Strawberry Lemonade
10 Min
Peach Yogurt Ice cream
20 Min
Waffles
25 Min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1 Std. 10 Min
Tres Leches Cupcakes
45 Min
Aloha Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Chocolate Covered Pound Cake
1 Std. 30 Min