Geräte und Zubehör
Fruit Tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
43 mg
Protein
6 g
Kalorien
1552 kJ /
371 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Breakfast Scones
30 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.
Pretzel Bread
2 Std.
Strawberry Custard Tart
2 Std.
Artisan Bread (Betty)
4 Std. 35 Min
New York Cheesecake
9 Std. 30 Min