Geräte und Zubehör
Potato and Rosemary Focaccia
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeastdried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1189.9 mg
Protein
19 g
Kalorien
2706 kJ /
642 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
5.1 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 Std.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Khachapuri
1 Std. 30 Min
Gozleme
1 Std. 15 Min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Milk bread
2 Std. 20 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min