Geräte und Zubehör
Potato and Rosemary Focaccia
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeastdried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1189.9 mg
Protein
19 g
Kalorien
2706 kJ /
642 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
5.1 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 Min
Scandinavian Brunch Roll
4 Std. 10 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Browned Pork Strips
15 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Cake in a Jar
35 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Sesame Biscuits
1 Std. 15 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 Std. 50 Min