Geräte und Zubehör
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
8 portions
Zutaten
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
773 mg
Protein
5 g
Kalorien
1029 kJ /
246 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoneware Baking Essentials
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min