Geräte und Zubehör
Cauliflower and Date Tagine
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
172 mg
Protein
3 g
Kalorien
598 kJ /
143 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Vegan
11 Rezepte
USA
USA
Facebook Live Favorites
74 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Indian Vegetable Curry
50 Min
Black Bean Dip
5 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Vegetarian Chili
50 Min