Vegan Macaroni and Cheese

Vegan Macaroni and Cheese

4.6 73 Bewertungen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 5 Std.
6 portions

Zutaten

  • raw cashews
    3 oz
  • water divided, plus extra to soak cashews
    61 oz
  • russet potatoes peeled and cubed (1 in.)
    16 oz
  • carrots in pieces (1 in.)
    6 oz
  • onions in pieces (1 in.)
    4 oz
  • shallots in pieces
    1 ½ oz
  • vegan margarine
    4 oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 tbsp
  • nutritional yeast
    1 oz
  • ground cayenne pepper
    ¼ tsp
  • paprika
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • salt to taste
    2 - 3 tsp
  • dried elbow macaroni pasta
    12 oz
  • vegan margarine melted
    1 oz
  • panko bread crumbs
    2 oz

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 501 kcal / 2096 kJ
Protein 15 g
Fett 17 g
Kohlenhydrate 73 g
Ballaststoff 6 g
Gesättigte Fettsäuren 3 g
Natrium 577 mg

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