Chilli mussels with thyme and tomatoes

Chilli mussels with thyme and tomatoes

4.7 75 Bewertungen
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • fresh mussels scrubbed, debearded
    1000 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred
    1
  • olive oil
    1 tbsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • white wine
    100 g
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 385.3 kcal / 1618.5 kJ
Protein 41.5 g
Fett 10.7 g
Kohlenhydrate 18.1 g
Ballaststoff 2.5 g
Gesättigte Fettsäuren 1.9 g
Natrium 1125.8 mg

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