Geräte und Zubehör
Cauliflower "fried" rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
eggs4
-
water500 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters180 g
-
fresh coriander stalks and leaves, cut into thirds12 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
coconut oil2 tbsp
-
fresh shiitake mushrooms cut into halves100 g
-
cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)400 g
-
Brussels sprouts200 g
-
tamari2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
-
fresh bean sprouts plus extra for garnishing50 g
-
salt to taste
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices (optional)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1152.9 mg
Protein
16 g
Kalorien
1128.5 kJ /
268.5 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
7 g
Gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Green goodness soup
10 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Cauliflower mash
25 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Coriander pesto pizza
1 Std. 30 Min
Spiralised vegetable soup
24 Std. 50 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Pork san choy bau
25 Min