Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
oder 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
oder 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 22 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 1385 mg
Alternative Rezepte
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Gyro Spice Blend
5 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 Std. 5 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min