Geräte und Zubehör
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 pieces
Zutaten
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optional) for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
143.8 mg
Protein
5 g
Kalorien
591.3 kJ /
141.3 kcal
Fett
5.9 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
16.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Easy Easter
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 Std. 25 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Watermelon Lemonade
5 Min
Challah
3 Std. 10 Min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 Min
Chickpea soup (Revithia)
Keine Bewertungen
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min