Geräte und Zubehör
Rosemary and eschalot gravy
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
300 g
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 300 g
Natrium
798.5 mg
Protein
13.5 g
Kalorien
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Fett
54.9 g
Ballaststoff
16.2 g
Gesättigte Fettsäuren
27.7 g
Kohlenhydrate
88 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Apple, leek and sage sauce
15 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Coleslaw
10 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Traditional gravy
25 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 Std.