Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chicken
- 1 whole chicken (1.2 - 1.4 kg)
- 1 lemon, zested and zest reserved for later
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp ground paprika
- 1 tbsp sea salt
Pumpkin soup
- 120 g leek, white part only, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 700 g butternut pumpkin, deseeded, peeled and cut into pieces (5 cm)
- 950 g water
- 230 g new baby potatoes (approx. 5), skins on, cut into eighths
- 170 g carrots (approx. 2), cut into pieces (2-3 cm)
Gravy
- 1 tbsp olive oil
- 300 g eschalots (approx. 8), peeled and cut into halves
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only
- 120 g red wine
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g broccoli, cut into large florets
- 20 fresh green beans, (approx. 100 g) trimmed
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2862.6 kJ / 681.6 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Kohlenhydrate
- 17.3 g
- Fett
- 44 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14.8 g
- Ballaststoff
- 7.6 g
- Natrium
- 1787.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Taco seasoning
5min
Lemon chicken with crispy potatoes
2ωρ. 40 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
40min
Whole steamed chicken
1h 20min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Layered chicken dinner
1h 45min
Beef stroganoff
35min
Chicken stock paste
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Meat stock paste
45 Min