
Geräte und Zubehör
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
Vorbereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 14 Std. 30 Min
15 pieces
Zutaten
Raspberry Confit
-
fresh raspberries340 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pectin powder¾ tsp
-
sugar30 g
Almond Cake
-
almond paste softened170 g
-
butter, unsalted diced, room temperature170 g
-
sugar170 g
-
almond flour130 g
-
sour cream170 g
-
eggs, large3
-
baking powder1 tbsp
-
salt⅛ tsp
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
-
gelatin, silver grade2 sheets
-
cold water to cover
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)170 g
-
whole milk60 g
-
whipping cream divided455 g
-
vanilla pod1
-
rose water to taste1 - 2 tsp
Mirror Glaze
-
gelatin powder, unflavoured1 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar170 g
-
glucose syrup (see Tip)2 tsp
-
whipping cream155 g
-
white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)155 g
-
red food colouring gel, to desired tint1 - 3 tsp
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
591 kcal /
2473 kJ
Protein
7 g
Fett
42 g
Kohlenhydrate
51 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
22 g
Natrium
155 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Rezepte
Kanada
Kanada