Geräte und Zubehör
Bread pastry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
750 g
Zutaten
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 750 g
Natrium
3443.5 mg
Protein
57.3 g
Kalorien
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Fett
194.7 g
Ballaststoff
14.2 g
Gesättigte Fettsäuren
117 g
Kohlenhydrate
320.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Japanese ramen noodles
1 Std.
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Beetroot ciabatta
15 Std.
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
S'mores-style dipping jars
2 Std. 20 Min
Whoopie pies
1 Std. 20 Min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
Dark chocolate frosting
10 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min