
Geräte und Zubehör
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
398 kcal /
1665 kJ
Protein
26 g
Fett
29 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoff
28 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
1389 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Community Stars Showcase
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland