Geräte und Zubehör
Curried kraut
Zubereitung 20 Min
Gesamt 168 Std. 20 Min
900 g
Zutaten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 900 g
Natrium
4093.6 mg
Protein
15 g
Kalorien
2142.2 kJ /
512 kcal
Fett
3.4 g
Ballaststoff
33.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
122.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Date and nut balls
20 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Black sesame cream soup
15 Min
Prawn Chive Dumplings
1 Std. 30 Min
Smoked salmon terrine
24 Std. 25 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Tomato and onion gravy (South African)
25 Min
Lemon and thyme mocktail
1 Std.
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min