Geräte und Zubehör
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
1 küp et bulyon, ufalanmışev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
423 mg
Protein
18 g
Kalorien
1577.4 kJ /
377 kcal
Fett
28.8 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
12.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
Keine Bewertungen
Gazpacho
10 Min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min
Spagetti Carbonara
40 Min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3 Std. 20 Min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 Min