Geräte und Zubehör
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 porsiyon
Zutaten
-
tereyağı, kültürlü parçalar halinde kesilmiş50 g
-
pırasa yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)300 g
-
su1000 g
-
dana bonfile ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)300 - 350 g
-
1 küp et bulyon, ufalanmışev yapımı et bulyon1 tk
-
patates küpler halinde kesilmiş (2 cm)150 g
-
tuz½ tk
-
krema, hepsi (inek sütünden)80 g
-
rokfor peyniri parçalar halinde kesin150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
423 mg
Protein
18 g
Kalorien
1577.4 kJ /
377 kcal
Fett
28.8 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
12.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Çorba ve Pilavlar
25 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Asya Usulü Salata Sosu
Keine Bewertungen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48 Std. 20 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Keine Bewertungen
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Beyaz Peynirli ve Acılı Dip
Keine Bewertungen
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 Min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.