Geräte und Zubehör
Asparges med Romescosaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
mandler, blansjerte30 g
-
hasselnøtter, blansjerte25 g
-
hvitløksfedd med skall1
-
vann500 g
-
asparges, grønn skjær bort endene350 - 400 g
-
"extra virgin" olivenolje20 g
-
paprikakrydder søtt1 ½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
rød paprika grillet, på glass, drenert,100 g
-
tomat delt i fire80 g
-
rød chili, fersk (optional) delt i to, uten frø½
-
rødvinseddik1 ss
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
6 g
Kalorien
917 kJ /
222 kcal
Fett
19 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smak av vår
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Bulgurhvete
Keine Bewertungen
Irsk potetmos
Keine Bewertungen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Stuet sopp
45 Min
Persilleolje
25 Min
Rørte tyttebær
5 Min