Geräte und Zubehör
Rye bread rolls
Zubereitung 15 Min
Gesamt 12 Std.
12 pieces
Zutaten
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
237.5 mg
Protein
4.6 g
Kalorien
638.4 kJ /
152.6 kcal
Fett
0.5 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Seeded bread loaf
3 Std. 20 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min