Geräte und Zubehör
Nyonya Chicken Curry Bun
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Dough
-
water120 g
-
caster sugar50 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour350 g
-
milk powder30 g
-
medium egg1
-
unsalted butter soft, at room temperature40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil for greasing
Nyonya Chicken Curry Filling
-
chicken legs, skin on bone in (approx. 3 legs), cut in pieces (4 cm) (see tip)1200 g
-
Nyonya spice paste homemade or store-bought (see tip)150 g
-
Madras curry powder20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk200 g
-
medium egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
521 mg
Protein
23 g
Kalorien
2084 kJ /
498 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Walnut Mooncake
1 Std. 10 Min
Char Kway Teow
15 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 Min