
Geräte und Zubehör
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
2 pieces
Zutaten
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
large, raw prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
612 kcal /
2568 kJ
Protein
37 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

korean cuisine
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland