Geräte und Zubehör
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
2 pieces
Zutaten
Dipping Sauce
-
garlic clove1
-
dark soy sauce2 Tbsp
-
water1 Tbsp
-
brown rice vinegar½ Tbsp
-
sesame oil½ Tbsp
-
spring onion thinly sliced (5 mm)1
-
caster sugar1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
Pajeon
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
plain flour90 g
-
cornflour2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water180 g
-
vegetable oil for frying
-
spring onions halved lengthways10
-
raw, unpeeled large prawns250 g
-
fresh red chilli thinly sliced1
-
large eggs beaten2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
37 g
Kalorien
2568 kJ /
612 kcal
Fett
24 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
korean cuisine
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Shallot Oil
25 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Korean Egg Bread
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Mapo tofu
15 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Braised Yee Mee
30 Min