Geräte und Zubehör
Steamed Pepper Chicken
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
2 portions
Zutaten
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
426 mg
Protein
52 g
Kalorien
1667 kJ /
398 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Steamed Chicken Essence
1 Std. 10 Min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min