Geräte und Zubehör
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
5 portions
Zutaten
-
fresh lemongrass white part only, bruised3 stalks
-
old ginger cut in slices15 g
-
fresh galangal5 g
-
fresh turmeric½ cm
-
fresh red chillies deseeded2
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5
-
coriander seeds¾ tsp
-
curry powder½ tbsp
-
coconut oil45 g
-
water975 g
-
kaffir lime leaves deveined3
-
pandan leaf cut in 3 pieces1
-
fresh lion's mane mushrooms cut in pieces100 g
-
king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)50 g
-
tofu puffs cut in halves25 g
-
carrots cut in strips25 g
-
long beans cut in 3 cm strips25 g
-
coconut milk100 g
-
toasted coconut paste15 g
-
light soy sauce5 g
-
salt1 tsp
-
brown sugar½ tsp
-
medium-sized pumpkin cored, as container (see tip)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1041 mg
Protein
10 g
Kalorien
2123 kJ /
507 kcal
Fett
33 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
27 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mustard Green Rice
35 Min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 Min
Palak paneer
45 Min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.