Geräte und Zubehör
Alpenmacaroni
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20 g
Kalorien
3642 kJ /
874 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
92 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40 Min
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Penne met tonijn
35 Min
Mojito
10 Min
Batbout met kaas
30 Min
Crème anglaise
15 Min
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min