Geräte und Zubehör
Nyonya kip-curry bun
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
521 mg
Protein
23 g
Kalorien
2084 kJ /
498 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Keine Bewertungen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Roggebrood
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen