Geräte und Zubehör
Kalfszwezerik met lente-uien
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
25 g
Kalorien
2280 kJ /
545 kcal
Fett
45 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen