Geräte und Zubehör
Devilled Eggs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 pieces
Zutaten
Homemade Mayonnaise
-
250 g neutral oil, room temperaturegrapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
15 g white vinegarwhite wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
1 pinch ground cayenne pepperTabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
157 mg
Protein
4.5 g
Kalorien
994.5 kJ /
237.7 kcal
Fett
24.4 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
0.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Keine Bewertungen
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 Min
Shrimp Cocktail
50 Min
Southwest Creamed Corn
25 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Double Pie Dough
2 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Holiday Stuffing
1 Std.
Deviled Eggs
20 Min