Geräte und Zubehör
Vest afrikansk peanutsgryde
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portioner
Zutaten
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)25 g
-
løg halveret100 g
-
kokosolie40 g
-
sød kartoffel skåret i tern (2 cm)400 g
-
spidskommen, stødt1 teske
-
salt1 teske
-
chili, tørret i flager (optional)1 teske
-
flåede tomater200 g
-
peanutbutter creamy150 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
vand600 g
-
bladbede groft hakket280 g
-
hvide kikærter, dåse drænet400 g
-
peanut, ristet og usaltet100 g
-
korianderblad, friskt3 - 4 kviste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1371 mg
Protein
28 g
Kalorien
3183 kJ /
762 kcal
Fett
42 g
Ballaststoff
15.1 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
57 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let og lækkert
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Svampebolognese med courgette-nudler
Keine Bewertungen
Græskartærte
Keine Bewertungen
Tortilla med courgette og falafler
25 Std. 30 Min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Keine Bewertungen
Spicy aubergine med bulgur
Keine Bewertungen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Keine Bewertungen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Galette med ost og tofudressing
Keine Bewertungen
Quesadillas med chilichutney
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen