Geräte und Zubehör
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
Hindistan cevizi tozu30 g
-
badem30 g
-
mango, olgun parçalara bölünmüş200 g
-
yoğurt az yağlı150 g
-
mango, olgun küp küp kesilmiş (1 cm)50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Protein
8 g
Kalorien
1234 kJ /
295 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
6.4 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fit ve Lezzetli
18 Rezepte
Türkei
Türkei
Thermomix® ile Fit Kal
35 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Sebzeli Tortilla Katları
1 Std. 10 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Mercimek (Coconut Dhal)
Keine Bewertungen
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Keine Bewertungen
Çilekli Cin Fizz
10 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Keine Bewertungen
Vejetaryen Pizza
1 Std. 40 Min
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Yaban Mersini ve Zencefilli Kahvaltılık Smoothie
10 Min
Muz, Kakao ve Yulaf Sütlü Smoothie
10 Min
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
50 Min
Havuç ve Bademli Glütensiz Mini Kekler
1 Std. 20 Min