Geräte und Zubehör
Jamaicansk festivalbrød
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portioner
Zutaten
-
vand170 g
-
farin35 g
-
hvedemel plus ekstra til at drysse med270 g
-
majsmel30 g
-
bagepulver15 g
-
salt½ tsk
-
smør, usaltet skåret i mindre stykker20 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
vegetabilsk olie til stegning300 - 500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
343.3 mg
Protein
7.8 g
Kalorien
1903.8 kJ /
455 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
66.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eksotiske retter - masser af smag
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Blomsterbrød
1 Std. 5 Min
Æblehorn
Keine Bewertungen
Hytteostbrød
Keine Bewertungen
Kanelvafler
Keine Bewertungen
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Glutenfrit kartoffelbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit toastbrød
Keine Bewertungen
Glutenfrit briochebrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen
Nem brioche
Keine Bewertungen