Geräte und Zubehör
Bloedige hersenspaghetti
Zubereitung 30 Min
Gesamt 13 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)300 g
-
Parmezaanse kaas in stukken200 g
-
mozzarella in stukken200 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
baconblokje (± 5 mm)200 g
-
tomatenpuree20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
water500 g
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini dik350 g
-
eieren2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1644.2 mg
Protein
31.1 g
Kalorien
2264.2 kJ /
541.2 kcal
Fett
28.6 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
38.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Koken van bulgur
35 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Baklava kaastaart
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Alpengratin
50 Min