Geräte und Zubehör
Prawn Laksa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
pak choi60 g
-
fresh yellow noodles250 g
-
water1800 g
-
quail eggs8
-
fresh red chillies25 g
-
dried chillies soaked to soften6 - 7
-
vegetable oil60 g
-
torch ginger flower cut in thin slices45 g
-
curry powder1 ¼ tsp
-
dried shrimp (ebi shrimp)45 g
-
coconut milk60 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
Indonesian yellow spice paste room temperature60 g
-
chicken stock powder1 tsp
-
raw tiger prawns, unpeeled (approx. 200 g)8
-
seafood tofu60 g
-
fresh lemon basil leaves60 g
-
crispy fried shallots60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
798 mg
Protein
13 g
Kalorien
1497 kJ /
358 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Caramel Sauce
Keine Bewertungen
Gold Pineapple Te Fiti
10 Min
Steamed White Bread
2 Std.
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Keine Bewertungen
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 Std. 40 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 Min
Cereal Prawns
30 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min