
Geräte und Zubehör
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
dried fish maw soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)30 g
-
yu zhu (Solomon's seal rhizome)20 g
-
sand ginseng (sha shen)20 g
-
dried lily bulb slices20 g
-
sea coconut cut in slices20 g
-
dried snow fungus soaked to soften, cut in small pieces30 g
-
Chinese red dates pitted10 pieces
-
water1000 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
67.5 kcal /
282.5 kJ
Protein
7.2 g
Fett
0.4 g
Kohlenhydrate
7.6 g
Ballaststoff
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chinese New Year Festive Flavours
12 Rezepte
International
International