Geräte und Zubehör
Balado Eggplant
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
eggplant cut in matchsticks (5 cm)450 g
-
water750 g
-
garlic cloves25 g
-
shallots50 g
-
red tomatoes cut in quarters200 g
-
fresh red chillies cut in halves85 g
-
vegetable oil40 g
-
red bird's eye chillies15 g
-
fresh kaffir lime leaves3
-
Indonesian red spice paste room temperature80 g
-
fresh lemon grass cut in halves, bruised1 stalk
-
sugar adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
lime juice only1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
400 mg
Protein
3 g
Kalorien
886 kJ /
213 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Curry Mee
30 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min