Geräte und Zubehör
Traditional Fried Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1765 mg
Protein
30 g
Kalorien
2500 kJ /
598 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mee Goreng Mamak
20min
Creamy Mac & Cheese
30min
Begedil Daging
30min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Browned lamb mince
20min
Ginger Fried Rice
15min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
All in one bowl bolognese
40min
Cooking White Rice
25min
No fail mash potato
20min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Cereal Prawns
30min