Geräte und Zubehör
Traditional Fried Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1765 mg
Protein
30 g
Kalorien
2500 kJ /
598 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Pork Adobo
55 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 Std. 20 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Chicken adobo
30 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 Std. 30 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Chicken Afritada
30 Min
Mantao
1 Std.