Geräte und Zubehör
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Zubereitung 25 Min
Gesamt 16 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
559.2 mg
Protein
23.5 g
Kalorien
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
29.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min