Geräte und Zubehör
Braised Eggs
Zubereitung 10 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
6 piece
Zutaten
Soft-boiled eggs
-
eggs B-sized, with shell6
-
water to fill to 1L mark
-
ice water for cooling eggs
Marinade
-
water900 g
-
nutmeg cracked open1
-
dried bay leaves2
-
Chinese black cardamom pod (cao guo) cracked open1
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
white onion cut in pieces100 g
-
dark soy sauce50 g
-
light soy sauce60 g
-
salt (about 1 tsp)5 g
-
sugar30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
168.1 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
305.8 kJ /
73.2 kcal
Fett
4.3 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Pumpkin Soup
25 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Sambal Belacan
10 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 Std. 20 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min