Geräte und Zubehör
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 40 Min
6 portions
Zutaten
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
914.2 mg
Protein
22.8 g
Kalorien
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
6.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 Min