![Mole verde with chicken Mole verde with chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f4ab9f3c12b73dd0411230f6d916df0/Derivates/06b50ec40ba721a3c908af5f721d7b74556a2428.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g pepitas
- 60 g roasted unsalted peanuts
- 80 g iceberg lettuce, cut into pieces
- 100 - 150 g fresh baby spinach leaves, coarsely chopped
- 1 spring onion/shallot, green part only
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 serrano chilli (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 2 tsp sea salt, to taste
- 400 g green tomatillos, cut into halves (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g grapeseed oil
- 100 g onion
- 280 - 400 g water (see Tips)
- 8 skinless chicken drumsticks (see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1573.3 kJ / 376 kcal
- Protein
- 31 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 25.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.2 g
- Ballaststoff
- 3.1 g
- Natrium
- 627.6 mg
Alternative Rezepte
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Ube Coffee
10min
Fruit "splice" bombs
24h
Spring frittata
1h 15min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min