Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Kohlenhydrate
- 44.9 g
- Fett
- 18.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.2 g
- Ballaststoff
- 8.8 g
- Natrium
- 535.7 mg
Alternative Rezepte
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Miso chicken and rice
1 Std. 30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min