Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes

Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes

4.1 16 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions

Zutaten

  • sumac to taste
    1 - 2 tbsp
  • dried oregano
    1 tbsp
  • salt plus extra for seasoning
    1 ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    1 tsp
  • water
    1600 g
  • carrot cut into pieces
    1
  • brown onion cut into quarters
    1
  • celery stalks cut into pieces
    3
  • garlic cloves roughly chopped
    3
  • beef roast trimmed (see Tip)
    1200 - 1300 g
  • new baby potatoes washed
    1000 g
  • oil plus extra to taste
    1 - 2 tbsp
  • fresh flat-leaf parsley roughly chopped
    1 - 2 sprigs
  • pitted black olives roughly chopped
    2 - 3 tbsp
  • mixed leafy greens of choice to serve

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 475.7 kcal / 1998.1 kJ
Protein 52.9 g
Fett 17.2 g
Kohlenhydrate 24.2 g
Ballaststoff 5.3 g
Gesättigte Fettsäuren 4.5 g
Natrium 1265.4 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen