
Geräte und Zubehör
Lamb tikka with spicy eggplant
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
Lamb tikka
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
natural yoghurt200 g
-
paprika1 tsp
-
garam masala2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt1 tsp
-
lamb rump steaks trimmed (approx. 600 g x 2 cm thickness)6
Spicy eggplant
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
brown onion cut into eighths, segments separated150 g
-
olive oil50 g
-
mustard seeds1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
eggplant trimmed, quartered and cut into pieces (3 cm)300 - 350 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
salt1 tsp
-
Lebanese cucumber peeled, deseeded and cut into slices½
-
natural yoghurt to serve
-
fresh mint leaves, for garnishing
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
1389.8 kcal /
5815.1 kJ
Protein
66.3 g
Fett
114.8 g
Kohlenhydrate
20.6 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
47.1 g
Natrium
1412.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Pizza Oven
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland