Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 16.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.6 g
- Ballaststoff
- 0.8 g
- Natrium
- 591 mg
Alternative Rezepte
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Wasabi devilled eggs
25min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5sa 30 dk
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min