Geräte und Zubehör
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Macadamia cream
-
sourdough bread cut into pieces50 g
-
milk175 g
-
extra virgin olive oil35 g
-
macadamia nuts toasted150 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon zested and juiced1
-
apple cider vinegar50 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Spring vegetables
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
-
green beans trimmed200 g
-
asparagus trimmed2 bunches
-
fresh green peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly chopped2 sprigs
Crispy-skinned snapper
-
salted butter100 g
-
snapper fillets, skin on6
-
sea salt flakes to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil4 tbsp
-
lemon juice only1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1510.1 mg
Protein
31.9 g
Kalorien
2854.6 kJ /
679.7 kcal
Fett
53.8 g
Ballaststoff
8.4 g
Gesättigte Fettsäuren
14.9 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good Food Mark LaBrooy
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 Std. 35 Min
Tom kha prawns
25 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Chicken and mango salad
35 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min