Seafood panzanella

Seafood panzanella

4.1 7 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions

Zutaten

  • extra virgin olive oil
    60 g
  • white wine vinegar
    30 g
  • salt
    2 pinches
  • water
    400 g
  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • ciabatta bread cut into pieces (2-3 cm)
    200 g
  • spring onions/shallots cut into thin slices (approx. 5 mm)
    5
  • fresh basil leaves only, torn into pieces
    1 sprig
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g

Nährwerte pro 1 portions

Kalorien 463.5 kcal / 1947.3 kJ
Protein 26.5 g
Fett 26.4 g
Kohlenhydrate 29.1 g
Ballaststoff 2.8 g
Gesättigte Fettsäuren 5.8 g
Natrium 770.4 mg

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